Medarbeidere Hedmark

AnneAnne C. Stavelie – Daglig leder

Anne er utdannet gjennom Velferdsstudiet i Helse og Samfunn fra HiNT, lederutdannelse og sertifiseringer fra Garuda Norge AS samt karriereveiledning fra Wie. Hun har yrkeserfaring fra salg og service, renhold og organisasjonsarbeid, helse og skolesektoren, og som medarbeider og leder for barnehage. Anne har lang og bred erfaring og kompetanse i arbeid med avklaring, kvalifisering og rekruttering. Hun har vært daglig leder i Euroskolen siden 2006.

 

 

geir-pettersenGeir Pettersen – IT-ansvarlig og kursleder

Geir er utdannet innen informatikk ved HIST, Garuda Lederskole for rekruttering, utvikling/opplæring og karriereomstilling av medarbeidere og ledere. Han innehar ulike sertifiseringer innen IT. I Euroskolen arbeider Geir med fagkurs, jobbformidlingskurs, veiledning, coaching og avklaring av arbeidssøkere, VOX-prosjekter, dataundervisning og sertifisering av deltakere. Han har lang og bred erfaring innenfor HMS, arbeidslivskunnskap, personalutvelgelse og utvikling, motivasjon, karriereveiledning, rekruttering og IT/IKT. Geir er også ansvarlig for drift og vedlikehold av Euroskolen sine IT systemerer og mobilløsninger.

 

tomTom Nilsen – Kursleder

Tom har utdannelse fra ingeniørhøgskole og forsvaret. Han har yrkeserfaring fra undervisning og kompetanseutvikling i privat næringsliv, jobbklubb, avklaring, individuell oppfølging samt norskopplæring- og arbeidskvalifisering for fremmedspråklige. Tom har vært daglig leder i næringshage og IT-bedrift, leder i kursavdeling, controller innenfor servicelogistikk i it-bransjen, og service marketing på nordisk nivå. Har erfaring fra internasjonal virksomhet, har jobbet utenlands, og har lang erfaring innenfor HMS-arbeid og samarbeid med bedriftshelsetjeneste. Omstillingsprosesser og endringsledelse, har gitt Tom erfaringer og kunnskap han tar med seg inn i Euroskolen. Tom er sertifisert i Garuda-analysen og jobber i flere kurs.